Kullanım Talimatı:
1- Şeker hamurunuzu, 2-3mm kalınlığa gelinceye kadar sert ve düz bir zeminde açın.
2- Kopatı dış disk kısmından tutun. Ön yüzünü şeker hamuruna doğru, hamuru kesip, alttaki yüzeye temas edene dek baskı uygulayın. Kopatı hafifçe sağa sola oynatın. Bu sayede daha net bir kesim elde edeceksiniz.
3- Kopatın üst kısmına bastırıp kabartmalı parçayla hamuru kesin.
4- Kopatı 5 cm kadar havaya kaldırın ve kestiğiniz kalıbı çıkartmak için üst kısmına bastırın.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımını tercih etmiyorsanız tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz.