Yorum yap Kazan
Yorum Yap 10 TL Kazan!

Marcato Atlas 150 Erişte Makarna Makinası, Pembe (11424.5000020018)

5.0
Marka : MARCATO
İndirim Oranı : %30 İndirim
KDV Dahil : ₺6.972,00
İndirimli : ₺4.068,00  + KDV
KDV Dahil : ₺4.881,60

Havale/Eft İle Ödemede %2 İndirim

Marcato Atlas 150 Erişte Makarna Makinası

Marcato Türkiye Garantisi Altındadır
  • İtalyan tasarımı ve stilini sevenler için
  • Alüminyum alaşım tam andonize gövde
  • Eloksallı alüminyum alaşım merdane
  • Hamur genişliği 15 Cm
  • 10 konumlu ayar düğmesi
  • Merdane Alanı Max Açıklık 0,6, 4,8 mm
  • Makine Ağırlığı 1,5 kg
  • Makine Boyutları 20x20x15,5 cm
  • İtalya'da Üretilmiş ve monte edilmiştir
  • Ürün menşei İtalya
Hızlı Kargo Haftaiçi siparişler aynı gün kargoda

Marcato Atlas 150 Erişte Makarna Makinası, Pembe

Marcato Atlas 150 Erişte Makarna Makinası, Pembe

  • Marcato Design serisinden Atlas 150 Pembe Color, kullanımı, işlevselliği ve tasarımı birleştiren, genç ve modaya uygun bir stile sahip renkli makarna makinesidir.
  • Atlas 150 Pembe Color mutfağınızın dekoruna kolayca uyum sağlayacaktır.
  • Ev yapımı taze makarna yapmak için en popüler makine.
  • Made in Italy Tasarım Simgesi.
  • Atlas 150 ile geniş aksesuar yelpazesi sayesinde lazanya, fettuccine, tagliolini ve diğer 12 makarna şeklini kolayca yapabilirsiniz.

Marcato Atlas 150 Color Ürün Özellikleri

  • Atlas 150 Pembe Color ile 3 makarna şekli hazırlayın: lazanya, fettuccine (6 mm) ve tagliolini (1,5 mm).
  • Makine , tamamı ev yapımı olan yeni ve farklı makarna şekilleri yapmak için ayrı olarak satılan çeşitli aksesuarlarla birlikte kullanılabilir .
  • Atlas 150 Color, farklı hamur kalınlıkları elde etmenizi sağlayan 10 konumlu bir düzenleme düğmesi ile donatılmıştır: 0 numaralı konumda 4,8 mm'den 9 numaralı konumda 0,6 mm'ye.
  • Atlas 150 Color, makarna makinesini çalışma yüzeyinize sabitlemek için bir kelepçe ve renkli tutamaklı kullanışlı bir tutacak ile birlikte gelir.
  • İşinizi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, Pastadrive motorunun hızlı bir şekilde takılabilmesi için bir süngü bağlantı parçası ile donatılmıştır.
  • İstediğiniz Zaman Pastadrive motorunu Satın alarak ilave edebilirsiniz.
  • Marcato, sağlığınızı ve Wellness konseptini hesaba katar: bu makine anotlanmış alüminyum alaşımdan yapılmıştır, böylece hamur üzerinde metal kalıntısı bırakılmaz.

Atlas 150 Makarna Makinesi Ölçüler

  • Uzunluk        : 200 mm
  • Genişlik       : 200 mm
  • Yükseklik      : 155 mm
  • Ağırlık        : 1.375 kg
  • Atlas 150 Renk : Pembe
  • Ürün Menşei    : İtalya

Makarna Hamurunun Hazırlanışı

  • İçindekiler: 500 gr yumuşak buğday unu ve 5 yumurta 1 bardak su.
  • Lezzetli bir makarna için 250 gr yumuşak buğday ununu 250 gr sert buğday unuyla karıştırınız.
  • Tuz katmayınız! Unu bir kaba alıp yumurtaları ortasına deviriniz.
  • Yumurtaları bir çatalla karıştırıp tamamen unla karışmasını sağlayınız.
  • Elde edilen hamuru tamamen homojen kılıp kıvamına getirinceye kadar elinizle yoğurunuz.
  • Eğer hamur çok sertse su ,çok yumuşaksa un ekleyiniz.
  • Tam kıvamında bir hamur asla parmaklarınıza yapışmamalıdır.
  • Hamuru kaptan çıkartıp hafifçe unlanmış bir masa üzerine koyunuz.
  • Gerekli görüldüğü taktirde hamuru ellerinizle yoğurmaya devam ediniz ve küçük parçalar halinde kesiniz.
  • Bir tavsiye; buzdolabından henüz çıkarılmış yumurtaları kullanmayınız!

Marcato Atlas 150 Makarna Makinesi Nasıl Kullanılır

Erişte Makarna Nasıl Yapılır

  • İki düz silindirin tamamen açık olması için makinenin ayar düğmesini 0 numaraya ayarlayın.
  • Silindirlerden bir top hamuru besleyin ve krankı saat yönünde çevirin.
  • Makarna yaprağının her iki tarafına hafifçe un serpin ve ikiye katlayın.
  • Makarna yaprağını, makarna yaprağı uzun ve şekli düzgün olana kadar 5-6 kez tekrar düz silindirlerden geçirin.
  • Makarna yaprağını ikiye kesin ve her bir parçayı hafifçe iki tarafına un serpin.
  • Ayar düğmesini 1 konumuna getirin ve makarna yaprağını yalnızca bir kez geçirin;
  • Ardından ayar düğmesini 2'ye ayarlayın ve makarna yaprağını bir kez daha geçirin;
  • Ardından, ayar düğmesini 3'e ayarlayın
  • İstenen kalınlığa ulaşıncaya kadar bu şekilde devam edin.
  • Önerilen kalınlık ayarı fettuccine için no. 6 ve tagliolini için no. 7'dir.
  • Makarna yaprağını çapraz olarak yaklaşık 25 cm uzunluğunda parçalara kesin ve üzerine hafifçe un serpin.
  • Krankı istenen kesme tipine karşılık gelen deliğe yerleştirin.
  • Krankı saat yönünün tersine çevirin ve aynı anda makarna yaprağını seçilen makarna türü için kesme silindirlerinden geçirin.
  • Makarnayı özel çubukla alıp Hamur Kurutucuya'ya aktarın.
  • Makarna, sıcaklık ve neme bağlı olarak yaklaşık 5-6 saatte kurur ve daha sonra uygun mutfak kaplarında saklanabilir.
  • Daha lezzetli makarna için yumuşak buğday ve durum buğdayı ununu karıştırın;
  • Makinenin merdanelerini aralarında biraz hamur besleyerek temizleyin;
  • Taze kesilmiş makarnayı tüketebilir veya kurutabilirsiniz. 
  • Hamur kurutucu ile eşit şekilde kurutmanıza yardımcı olur.
  • Ev yapımı makarnayı kurutulmuş veya dondurulmuşsa 1 aydan fazla saklamayın;
  • Ev yapımı makarna hamuruna tuz eklemeyin.
  • İtalya'da kaynar suya tuz eklenmektedir!
Yardıma mı ihtiyacınız var ?
WhatsApp'dan bize ulaşın0541 635 09 66
0212 635 09 66 numaralı telefondan bizi arayın
Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30 arası
Canlı Sohbet Desteğimizi Kullanın Hafta içi Pzt-Cum 08:30 - 18:30
Bize E-posta ile gönderin.[email protected].
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımını tercih etmiyorsanız tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz.