Kullanımı:
1 - Ceviz büyüklüğünde bir miktar şeker hamurunu sıcak suya batırıp çıkarıyoruz ve iyice yoğuruyoruz.
2 - Parmağımızın ucuyla, yumuşamış tereyağından birazcık alıp yoğurduğumuz şeker hamuruna sürüyoruz ve iyice yumuşak hale gelene kadar yağı hamura yediriyoruz.(Yağlama işlemini şeker hamurunun tabancanın içine yapışmaması için yapıyoruz.)
3 - Tabancanın ucuna 19 birbirinden farklı diskten istediğinizi seçip yerleştirdikten sonra içine şeker hamurunu koyuyoruz
4 - Tabancanın üstündeki butona bastırdığınızda diskin ucundan şeker hamuru işlenmiş şekilde çıkmaya başlıyor.
5 - Eğer tabanca elimize çok sert gelir ve sıkamazsak şeker hamuru yeterince yumuşamamış demektir. Kıvamı elde edene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.
6 - Şeker hamurunu yapışmayan bir yüzeye çıkardıktan sonra istediğimiz uzunluğa getirerek kesiyoruz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımını tercih etmiyorsanız tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz.